Algemene voorwaarden

kinderkleding4you.nl is een online-winkel, d.w.z. een winkel op internet zonder daadwerkelijke vestigingsplaats. Wij zijn bereikbaar per e-mail.

Kinderkleding4you.nl
Oldenzaalsestraat 4

7596 KA Rossum (o).

E-mail: info@kinderkleding4you.nl
Kamer van Koophandel 61448656
BTW. identificatienummer: NL854346284B01

Overeenkomst

Er is sprake van een wettelijke overeenkomst als de koper (klant) opdracht heeft gegeven aan kinderkleding4you.nl, door het versturen van het bestelformulier van de website of via een e-mail als het bestelformulier niet automatisch wordt verzonden, om één of meerdere artikelen te leveren. Van de koper wordt geacht op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden van kinderkleding4you.nl en daar mee in te stemmen. Kinderkleding4you.nl behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen. Binnen 48 uur wordt uw bestelling per e-mail bevestigd samen met de verzendkosten en de betaalgegevens.

Levering & Levertermijn

kinderkleding4you.nl draagt zorg voor een snelle en goede levering van de bestelde artikelen.

Zodra uw betaling is bijgeschreven worden de artikelen klaargemaakt voor verzending. Artikelen worden verzonden via Postnl. Kinderkleding4you.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken en beschadigen van poststukken door Postnl. Wel zullen wij voor zover mogelijk bemiddelen en zoeken naar een passende oplossing. Op verzoek kan een bestelling worden afgehaald mits dit van te voren kenbaar wordt gemaakt door middel van een e-mail. Dit kan alleen op afspraak.

Prijzen

De door kinderkleding4you gehanteerde prijzen zijn exclusief verzendkosten en worden niet verhoogd met administratie kosten e.d. De verzendkosten worden dan berekend over het totaal van de bestelling. Voor elke bestelling geldt dat de betaling binnen de betalingstermijn voldaan moet zijn.

Betaling & Betalingstermijn

Het totaal bedrag en de verzendkosten dienen vooraf op onze rekening te zijn bijgeschreven waarna de artikelen worden verzonden. De betalingstermijn bedraagt 5 werkdagen, en daarbinnen dient de betaling te zijn voldaan. Als dit niet mogelijk is kan dit besproken worden met kinderkleding4you.nl.

Als er na 5 werkdagen geen betaling is ontvangen en als er geen reactie is vernomen op de bevestigingsmail, behoud kinderkleding4you.nl zich het recht voor om de overeenkomst te ontbinden en de artikelen weer beschikbaar te stellen in de webshop. Als de betaling is ontvangen wordt dit aan de klant bevestigd en de bestelling klaargemaakt voor verzending.

Retourneren

Artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits dit kenbaar is gemaakt aan kinderkleding4you.nl. Dit onder vermelding van het factuurnummer. Het betaalde bedrag van het(de) betreffende artikel(len) zal(zullen), binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen, worden teruggestort op de rekening van de klant met uitzondering van de verzendkosten. De verzendkosten van geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Onvoldoende/ongefrankeerde retour poststukken zal in mindering op het aankoop bedrag worden gebracht.

kinderkleding4you.nl hanteert de volgende procedure om een artikel te retourneren:

  • Binnen 7 dagen kenbaar te maken aan kinderkleding4you.nl
  • Artikelen dienen ongedragen en niet gewassen te zijn
  • De originele verpakking moet meegestuurd worden
  • Sokken en maillots die zijn gepast of uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald, worden niet retour genomen.
  • De bijgesloten factuur met de retourzending meesturen
  • Eventuele labels en/of prijskaarten mogen niet verwijderd zijn
  • Verzendkosten van de 1e levering en retourzending zijn voor de koper
  • Verzendkosten van de retourzending zijn voor de koper
  • Onvoldoende frankeren wordt in mindering gebracht

Privacy

kinderkleding4you.nl gebruikt uw persoonsgegevens van het bestelformulier om een klantenbestand samen te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen vertrouwelijk behandeld worden.